Why work at Fribona

DSC 9004

Fribona: the frozen food family

Bij Fribona zijn we meer dan alleen een bedrijf, we zijn een hechte familie. Vanaf het moment dat je bij ons komt werken, word je verwelkomd in een warme en gezellige omgeving waar collega's elkaar kennen en waarderen. We zijn een team van gepassioneerde foodies die houden van wat we doen en elkaar inspireren om het beste uit onszelf te halen. 

Dé plek om te ontdooien. 

We geloven dat een positieve en gezellige werkomgeving essentieel is voor succes. We bieden een plek waar je kunt ontdooien, jezelf kunt zijn en kunt stralen. Als een hechte Fribona-familie koesteren we een warme en inclusieve cultuur waarin iedereen wordt aangemoedigd om zijn of haar unieke talenten te laten zien. Bij Fribona kun je in een ontspannen en leuke omgeving werken waarin je kunt groeien en bloeien.

Kwaliteit die smaakt naar meer 

Als toonaangevend voedingsbedrijf stellen we de hoogste normen op het gebied van productkwaliteit en voedselveiligheid. Onze passie voor vakmanschap en onze zorgvuldige productieprocessen zorgen ervoor dat onze producten altijd voldoen aan de hoogste standaarden. Werk bij Fribona waar verantwoordelijkheid en voldoening hand in hand gaan en word deel van ons team dat zich inzet voor de productkwaliteit waar we zo trots op zijn. 

Ice ice baby! 

Plezier hebben op en in je werk is essentieel voor een gezonde werkomgeving. We organiseren regelmatig leuke activiteiten en evenementen om de teamspirit te bevorderen. Van gezellige teamlunches tot spannende teambuildingactiviteiten, er is altijd iets om naar uit te kijken. Een zomerdrink, waar je ijssculpturen leert maken behoort zomaar tot de mogelijkheden. Want werken in een leuke en gezellige omgeving maakt van elke dag een feestje!

Join de coolste bende bij Fribona! 

Als voedingsbedrijf zijn we trots op onze unieke en innovatieve producten. En we zijn even trots op ons team - de coolste bende in de branche! Bij Fribona krijg je de kans om deel uit te maken van een dynamisch team van gepassioneerde professionals die streven naar excellentie. Met een familiaal gevoel en een leuke omgeving zorgen we ervoor dat je je thuis voelt bij Fribona en dat je bij ons de beste versie van jezelf kunt zijn. 

Kom bij ons werken en ontdek zelf de unieke Fribona-ervaring! Samen bouwen we aan een smaakvolle toekomst en maken we deel uit van de coolste bende in de voedingsindustrie!